Werving & Selectie

Delfin impact executives heeft de afgelopen jaren een prominente plek ingenomen in het vinden de juiste kandidaten voor toezichthoudende functies. Het houden van toezicht is inmiddels stevig ontwikkeld met al haar verplichtingen, verantwoordelijkheden en maatschappelijke opgaven. Voor ons begint of eindigt het niet bij het werven van potentiële toezichthouders. Exact de reden dat we een van de founders zijn van dit platform.

Hoe vindt u het commissariaat dat bij u past?

Elise Lansu is al meer dan 15 jaar actief in het vinden van kandidaten voor toezichthoudende functies  en management- en directiefuncties in met name de profitsector. Daarnaast coacht zij individuele toezichthouders en organiseert zij intervisie bijeenkomsten voor (startende) toezichthouders van verschillende commissariaten.

Ze deelt graag  4 inzichten om uw profilering scherper te krijgen. Waardoor u meer kans maakt het commissariaat te vinden dat bij u past.

5 Tips van Maria van der Hoeve

Maria van der Hoeve, is voormalig Minister van Economische Zaken en momenteel Commissaris bij onder andere Innogy SE in Duitsland en Total SA in Frankrijk. Zij deelt  graag haar ervaringen over toezichthouden en heeft 5 tips voor u.

WERVING & SELECTIE TOEZICHTHOUDERS

Delfin impact executives heeft de afgelopen jaren diverse rvc’s en rvt’s begeleid in het werven van nieuwe leden. Heeft u op termijn een vacante positie, informeer dan naar de mogelijkheden die Delfin impact executives u kan bieden.