Thuis Partners

Juridisch advies voor Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen

 

De juridische ontwikkelingen die van toepassing zijn op toezichthoudende organen volgen elkaar in rap tempo op. Daarom verzorgt Thuis Partners juridisch advies voor Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen. Wilt u vooraf geïnformeerd worden over de impact van specifieke veranderingen in de wetgeving dan kunt u altijd contact met ons zoeken. Vanzelfsprekend ondersteunen wij u ook graag bij een specifieke casus.

In 45 jaar tijd is Thuis Partners Advocaten uitgegroeid tot het grootste full service advocatenkantoor in Parkstad Limburg. Daarnaast zijn we één van de grotere advocatenkantoren in Limburg met vestigingen in Heerlen en Maastricht. Wij zijn al jaren de vaste juridisch adviseur van vele (middel)grote ondernemingen, instellingen en overheden. Met name in Zuid-Limburg, maar ook ver daarbuiten. Het kantoor wordt gekenmerkt door haar no-nonsense approach, focus op deskundigheid, maatwerk en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De informatie waar u naar op zoek bent, hebt u hier niet kunnen vinden? Kijk dan op FAQ of zoek contact met ons via onderstaande email formulier. Natuurlijk kunt u ook bellen naar ons kantoor in MaastrichT. Wij helpen u graag verder.

C

Stel uw vraag per mail

Deze mail zal ontvangen worden door Thuis Partners

E

Stel uw vraag telefonisch

En bel naar Thuis Partners

Maastricht: 043 – 352 13 97

D

Stel uw vraag per mail

Deze mail zal ontvangen worden door Thuis Partners
E

Stel uw vraag telefonisch

En bel naar Thuis Partners

Maastricht: 043 – 352 13 97