Ontdek jouw toegevoegde waarde als toezichthouder

door nov 25, 2020opleidingen

Algemeen

In samenwerking met opleidingsinstituut De Erkende Toezichthouder faciliteren we de 39ste editie: Met gemak het juiste commissariaat krijgen. 

Startdatum: 16 december 2020

>

Wat kun je verwachten?

In de toeleidingsmodule ‘Met gemak het juiste commissariaat krijgen’ leer je waarvoor je staat als toezichthouder, welke stijl van toezicht houden je hanteert en welke visie op toezicht houden je hebt, als ook welk commissariaat bij je past en hoe jouw benoeming een feit kan worden.

Een passend commissariaat is de voorwaarde om echt toegevoegde waarde te leveren als toezichthouder. Naast je kennis en ervaring spelen daarbij vooral je vaardigheden en persoonlijkheid een rol.

‘Veel (aankomende) toezichthouders ervaren de zoektocht naar een passend commissariaat als lastig.’

Elise Lansu is al meer dan 15 jaar actief in het vinden van kandidaten voor toezichthoudende functies  en management- en directiefuncties in met name de profitsector. Daarnaast coacht zij individuele toezichthouders en organiseert zij intervisie bijeenkomsten voor (startende) toezichthouders van verschillende commissariaten.

Elise Lansu
Partner Delfin impact executives

06 – 239 09 009

Stel uw vraag aan Elise Lansu van Delfin Executives

>>

Waarom lukt het een ander wel?

Je bent goed in je eigen vak of specialisme, maar het lukt je nog niet om (opnieuw) een plek in een RvT of RvC te krijgen. Je krijgt er niet echt grip op. Er is behoorlijk wat concurrentie en via je netwerk lukt het evenmin…

Toch hoeft dit niet zo te zijn. Er zijn genoeg (aankomende) toezichthouders die snel een commissariaat krijgen. Schijnbaar moeiteloos en ook nog eens op een plek die benijdenswaardig is. Hoe doen zij dat toch? Waarom lukt het hun wel?

>>>

Hoe onderscheid jij je als (aankomende) toezichthouder van die anderen, op jouw zoektocht naar een passend commissariaat?

Het begint er mee dat jij jezelf als toezichthouder moet kennen. Daarnaast stel jij zelf je eisen aan een commissariaat of toezichthouderschap.

>>>>

Zoek jij naar:

  • welke manieren er zijn om voor jou het juiste commissariaat te krijgen,
    die verder gaan dan de geschiktheidseisen?
  • hoe jij je onderscheidt als toezichthouder?
  • hoe je daar achter komt?
  • hoe je dat formuleert in een pitch en op je LinkedInprofiel?
  • welke commissariaten bij je passen en
  • hoe jij je droomcommissariaat vindt?

Interesse?

Schrijf je dan in voor de module ‘Met gemak het juiste commissariaat krijgen.’

Sinds 2012 hebben honderden (aankomende) toezichthouders en commissarissen deze toeleidingsmodule gevolgd en met succes afgesloten. Met veel plezier begeleiden wij ook jou naar het commissariaat dat bij je past.

Kennisbank

Wij delen graag onze kennis

We hebben inmiddels al meer dan 250 artikelen in onze kennisbank opgenomen. En deze stellen wij graag aan u beschikbaar!

Vacatures

Diverse organisatie hebben vacatures

Vacatures in Limburg, Brabant en Gelderland binnen private en publieke organisaties overzichtelijk gepresenteerd.

Share This