Locatie Dag van de Limburgse Commissaris bekend

22-08-2017 | bijeenkomsten | 0 Reacties

Zoals al eerder bericht organiseren Thuis & Partners, Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies van de Universiteit Maastricht en Delfin Executives ook dit jaar de Dag van de Limburgse Commissaris. Een bijeenkomst bedoeld voor iedereen die actief is of interesse heeft in een toezichthoudende functie binnen een Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen. Maar ook bedoeld voor bestuurders en directies die te maken hebben met toezichthoudende organen.

De Dag van de Limburgse Commissaris vindt plaats op 2 november 2017 in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Programma Dag van de Limburgse Commissaris

We hebben wederom een uitgebalanceerd programma samengesteld waarin:

Namens de 3 partnerorganisaties zal Dimitry Aertssen u welkom heten en de dag openen.

  • Prof. Mr. Mieke Olaerts van het Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies van de Universiteit Maastricht een inleiding zal verzorgen over “De Commissaris in Concernverband”;
  • er prikkelende stellingen worden geponeerd door Mr. Nico van der Peet van Thuis & Partners en Drs. Frank van Buren van Delfin Executives;
  • en last but not least zal voormalig minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven en toezichthouder bij Innogy SE (onderdeel van RWE) en Total SA, een inleiding verzorgen over “Haar ervaringen als Bestuurder“.

Na afloop van het officiële gedeelte is er gelegenheid elkaar te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u uw kennis en netwerk verder uitbreiden.

Kortom, redenen genoeg om aanwezig te zijn bij De Dag van de Limburgse Commissaris.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u gebruik maken van onderstaande button.

Frank van Buren is al meer dan 10 jaar actief in het vinden van kandidaten voor executive en toezichthoudende posities binnen zowel profit als non-profit organisaties. Daarnaast treedt hij op als schaduwmanager voor interim managers en fungeert hij als coach voor executives en raden van toezicht.

Frank van Buren
Partner Delfin Executives

linkedin email telefoon

06 - 523 76 777

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This