Dag van de Limburgse Commissaris

25-07-2017 | bijeenkomsten | 0 Reacties

Ook dit jaar organiseren Thuis & Partners, Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies van de Universiteit Maastricht en Delfin Executives de Dag van de Limburgse Commissaris en wel op 2 november 2017.

Een bijeenkomst bedoeld voor iedereen die actief is of interesse heeft in een toezichthoudende functie binnen een RvT of RvC, of te maken heeft met toezichthoudende organen.

We hebben wederom een uitgebalanceerd programma samengesteld waarin:

  • Prof. Mr. Mieke Olaerts van het Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies van de Universiteit Maastricht een inleiding zal verzorgen over “De Commissaris in Concernverband”;
  • er prikkelende stellingen worden geponeerd door Mr. Nico van der Peet van Thuis & Partners en Drs. Frank van Buren van Delfin Executives;
  • en last but not least zal voormalig minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven en toezichthouder bij Innogy SE (onderdeel van RWE) en Total SA, een inleiding verzorgen over “Haar ervaringen als Bestuurder“.

Kortom, redenen genoeg om aanwezig te zijn bij De Dag van de Limburgse Commissaris.

Voor meer informatie of aanmelden kunt terecht op de website www.dagvandelimburgsecommissaris.nl

Frank van Buren is al meer dan 10 jaar actief in het vinden van kandidaten voor executive en toezichthoudende posities binnen zowel profit als non-profit organisaties. Daarnaast treedt hij op als schaduwmanager voor interim managers en fungeert hij als coach voor executives en raden van toezicht.

Frank van Buren
Partner Delfin Executives

linkedin email telefoon

06 - 523 76 777

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This