PE punten voor Dag van de Limburgse Commissaris

17-10-2017 | bijeenkomsten | 0 Reacties

De Dag van de Limburgse Commissaris heeft weer een stap gezet in verdere professionalisering. Het programma dat de partners Delfin Executives, Thuis & Partners en Maastricht University ICGI aanbieden wordt gewaardeerd met 2 PE punten. Naast het mooie programma dat we presenteren nog een reden om aanwezig te zijn op 2 november a.s.

PE punten en deelnemers

Voor degene die zich nog niet aangemeld hebben is er nu een laatste kans om dit alsnog te doen. Laatste kans omdat we bijna het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt. Naast de toekenning van de PE punten is het aantal deelnemers een duidelijke aanwijzing dat de Dag van de Limburgse Commissaris leeft onder toezichthouders.

Deelnemers die PE punten nodig hebben

Waarschijnlijk een open deur voor degene die PE punten nodig hebben. Bij binnenkomst op de Dag van de Limburgse Commissaris dient u zich aan te melden op het einde van deze dag moet u zich afmelden bij de organisatie. Wij zullen er voor zorgdragen dat de lijst gecommuniceerd wordt met Maastricht University School of Business Economics (SBE). SBE is de accreditatiepartner van de Dag van de Limburgse Commissaris.

Aanmelden Dag van de Limburgse Commissaris

Zoals al eerder vermeld is het nog mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst op 2 november 2017 in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Voor meer informatie over deze dag en aanmelden klik op Dag van de Limburgse Commissaris en hopelijk kunnen wij u welkom heten. Want naast de PE punten zijn er ook nog andere redenen om  op deze dag aanwezig te zijn:

 

  • het programma
  • kennisverbreding en verdieping
  • leren van praktijkvoorbeelden
  • netwerken

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dag van de Limburgse Commissaris beleeft een uitverkocht huis > werkenalscommissaris.nl - […] het toekennen van PE punten […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This