Lunchbijeenkomsten Thuis in uw sector

door 18 april 2024bijeenkomsten

Al meer dan 10 jaar is Thuis Partners Advocaten de juridische partner van de “Dag van de Limburgse Commissaris”. Daarbij is gemerkt dat er behoefte bestaat aan meer diepgang over sectorale governance codes, zoals voor de zorg, voor woningcoöperaties, voor cultuur en voor onderwijs.

 

In deze behoefte wil Thuis Partners Advocaten voorzien met nieuwe lunchbijeenkomsten. Per lunchbijeenkomst wordt een veel toegepaste sectorale code behandeld. Tijdens deze sessies worden toezichthouders, bestuurders, bedrijfsjuristen en bestuurssecretarissen meegenomen in de actualiteit van de desbetreffende code. Thuis Partners Advocaten bespreekt relevante aansprakelijkheidsrisico’s en brengen dilemma’s tot leven met interactieve praktijkgevallen.

De eerste bijeenkomst staat gepland op dinsdag 28 mei 2024 van 12.00 tot 14.00 uur. Deze lunch zal volledig zijn gewijd aan de Governancecode Zorg 2022. Aanmelden kan via onderstaande button.

Nico van der Peet is advocaat sinds 2004 en gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hierbij ligt de nadruk op risicobeheersing en conflicthantering. Hij adviseert over strategische vraagstukken en de juridische implementatie daarvan. Nico procedeert over alle conflicten die in en bij de onderneming ontstaan.

Nico van der Peet
Advocaat-partner bij Thuis Partners

043 – 352 13 97

Stel uw vraag aan Nico van der Peet

Share This