Dag van de Limburgse Commissaris 2018

10-10-2018 | bijeenkomsten, governance | 0 Reacties

Op donderdag 1 november 2018 organiseert Thuis Partners advocaten, Delfin Executives en ICGI, Maastricht University voor de vijfde keer de Dag van de Limburgse Commissaris. Deze interactieve dag is bedoeld voor (potentiële) commissarissen die hun kennis willen verbreden, hun ervaringen en dilemma’s willen delen en die andere commissarissen willen ontmoeten. Deelnemers aan de Dag van de Limburgse Commissaris ontvangen 2 PE-punten bij het volgen van het volledige programma.

We hebben wederom een aansprekend programma proberen samen te stellen. De dag vangt om 15.00 uur aan waarbij het welkomstwoord wordt verzorgd door Dimitry Aertssen. Daarna zal prof. Mieke Olaerts een voordracht houden over de Commissaris en het tegenstrijdig belang. Frank van Buren en kantoorgenoot Nico van der Peet houden vervolgens de interactieve sessie waarbij prikkelende stellingen uit de praktijk en dilemma’s aan de zaal worden voorgehouden. Tot slot zal Michiel Dijkman (1984), onder meer commissaris bij de publieke omroep NTR, Fontys Hogescholen en het Limburgs Museum, het kennisdeel afsluiten met een inspirerende lezing waarom jonge ogen in de raad van commissarissen dwingen. Omdat wij ook belang hechten aan het meer informele aspect, vindt aansluitend een aangeklede borrel plaats.

De Dag van de Limburgse Commissaris wordt gehouden in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Wilt u graag deelnemen aan de Dag van de Limburgse Commissaris? Dan kunt u zich aanmelden op de website van de Dag van de Limburgse commissaris. Deelname aan deze dag is kosteloos.

Nico van der Peet is advocaat sinds 2004 en gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hierbij ligt de nadruk op risicobeheersing en conflicthantering. Hij adviseert over strategische vraagstukken en de juridische implementatie daarvan. Nico procedeert over alle conflicten die in en bij de onderneming ontstaan.

Nico van der Peet
Advocaat-partner bij Thuis Partners

linkedin email telefoon 043-352 13 97

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This